Biscuit speculaas clasic
code: 8606101710200

Sastojci: pšenično brašno, biljna mast, šećer, glukozni sirup, mešavina začina(cimet, đumbir, karanfilić i muskatni oraščić), pšenična vlakna, aroma, sredstvo za narastanje testa (natrijum bikarbonat)

Biscuit speculaas fructose
code: 8606101710255

Sastojci: pšenična brašno, biljna mast, fruktoza, mešavina začina (cimet, đumbir, karanfilić i muskatni oraščić), pšenična vlakna, aroma, sredstvo za narastanje testa (natrijum bikarbonat)

Biscuit speculaas kakao
code: 8606101710248

Sastojci: pšenično brašno, biljna mast, šećer, glukozni sirup, kakao, mešavina začina (cimet, djumbir, karanfilić i muskatni oraščić), pšenična vlakna, aroma, sredstvo za narastanje testa (natrijum bikarbonat)Cimet, đumbir, karanfilić koriste se već vekovima kao lek i začin.

Mirisni muskatni oraščić je jedan od najcenjenijih začina na svetu, a od davnina je poznat zbog svoje prepoznatljive arome, afrodizijačkog svojstva kao i lekovitosti.

Konzumiranje proizvoda od kakaoa dovodi do opuštanja, otklanjanja stresa i ublažavanja bola, a podiže i nivo raspoloženja.

Biscuit speculaas
Ovaj biskvit je inspirisan tradicionalnom holandskom poslasticom, koju prave u specijalnim prilikama, najčešće za Božić. Tanki, veoma hrskavi i neverovatno mirisni zbog mešavine cimeta, đumbira, karanfilića i muskatnog oraščića. Sa utisnutom slikom na njima pravi su užitak za oči i nepca.
Neto 300g
pakovanje:
10 kom. u kutiji

 Hranljiva vrednost na 100g 
  Energetska vrednost 
 1972kl  
  Proteini 
 7,7g  
  Ugljeni hidrati 
 62,7g  
  Masti 
 19.6g  
  Dijetska vlakna 
 2,7g  
footer proizvodi